Οι «μαγικές» ιδιότητες των μωβ τροφίμων για την υγεία

Να θυμάστε ότι τα μωβ λαχανικά και φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά

Σύμφωνα με έρευνες τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν κοινά χρώματα έχουν ορισµένα κοινά θρεπτικά συστατικά, που δρουν αναλόγως στον οργανισµό µας.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα μωβ λαχανικά και φρούτα.

Το μωβ λάχανο, τα βατόμουρα, η μελιτζάνα, τα μωβ σύκα, τα μωβ σταφύλια, τα ξερά δαμάσκηνα, οι σταφίδες, οι βανίλιες, τα μωβ καρότα, το μωβ κουνουπίδι, κ.ά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Runnfun

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.