Όχι στην οικογενεικρατία ... αλλά για τους άλλους - Συγγενής του Χατζηδάκη διορίστηκε σύμβουλος Υφυπουργού (Photo)

Οι κυρίες Καλαϊτζή και Ζαχαράκη. Η φωτό όταν ήταν απλώς φίλες από το Facebook. Πλέον πρόκειται για την υφυπουργό και τη σύμβουλό της.

Η αριστεία - αριστεία, και οικογενειοκρατεία - οικογενειοκρατεία! Νέο σύμπτωμα του μητσοτακισμού - συνώνυμο πλέον του νεποτισμού  - ο διορισμός της αδελφής της γυναίκας του Υπουργού Ενέργειας Κωστη Χατζηδάκη ως συμβούλου στο Υπουργείο Παιδείας. 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (δες παρακάτω) η δικηγόρος Θεσσαλονίκης Μαρίνα Καλαϊτζή διορίστηκε σύμβουλος της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη. 

Βεβαίως το παράδειγμα το έχει δώσει πρώτος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που διόρισε στο γραφείο του τον ανιψιό του, Γρηγόρη- Αλέξανδρο Δημητριάδη ως διευθυντή. 

Κανονικότητα με τα όλα της και φυσικά τόνωση των οικογενειακών δεσμών! Αυτό ξέρει άλλωστε ο Πρωθυπουργός, αυτό εφαρμόζουν και οι υπουργοί του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.