«Ουδέν σχόλιο»

Με δύο λέξεις επιλέγουν να σχολιάσουν συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά την τοποθέτηση του Μ. Σχοινά στο αξίωμα του αντιπροέδρου της Κομισιόν. Θέση την οποία -δεν είναι μυστικό- γλυκοκοίταζε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σε σχετικό ερώτημα που απηύθυνε το Documento σε συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, εκείνοι απάντησαν «ουδέν σχόλιο» για την εν λόγω εξέλιξη, γεγονός που αν μη τι άλλο μόνο λαβές για σχόλια δίνει. Στο ερώτημα αν η τοποθέτηση του Μ. Σχοινά στην αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επιφέρει κάποια βλαπτική μεταβολή στις σχέσεις Μητσοτάκη - Σαμαρά, την ίδια απάντηση λάβαμε.

Να σημειωθεί πως την ημέρα ανακοίνωσης της κυβερνητικής επιλογής του Μ. Σχοινά για επίτροπο της Κομισιόν είχαμε επικοινωνήσει με τους ίδιους συνεργάτες, οι οποίοι είχαν απαντήσει πως δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να διεκδικήσει κάτι λιγότερο από την αντιπροεδρία της Κομισιόν, κάτι που η Ελλάδα -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- δεν μπορούσε να καταφέρει. Για αυτό, κατά τους συνεργάτες του καλαματιανού πολιτικού, δεν προέκυπτε και κανένα απολύτως θέμα ως προς τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Αντ. Σαμαρά.

Ο νοών νοείτω...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.