Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για το πλήρως ηλεκτρικό Buggy της Volkswagen

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό buggy θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, στις αρχές του Μαρτίου, η Volkswagen.

Πολλές από τις γραμμές του είναι δανεισμένες από τα αμερικανικά buggy, με το concept να βασίζεται στην πλαρφότμα ΜΕΒ των Γερμανών, που αποδεικνύουν πόσο ευέλικτη και χρήσιμη είναι.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το πλήρως ηλεκτρικό buggy παίρνει πολλές ιδέες από τα αντίστοιχα αμερικανικά των περασμένων δεκαετιών. Τότε, το σασί του Beetle ήταν η βάση, ενώ τώρα, η πλατφόρμα ΜΕΒ το βοηθά να διατηρήσει το αρχικό του στιλ, καθώς δεν υπάρχει οροφή ή συμβατικές θύρες, με τους τροχούς δίχως φτερά και τα «γυμνά» πλευρά του να ολοκληρώνουν το πακέτο.

Η νέα «ηλεκτρική» πλατφόρμα δείχνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω και όχι μόνο για οχήματα μαζικής παραγωγής. Όπως το σασί του Beetle του «χθες», έτσι και η νέα πλατφόρμα, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και εξέλιξη οχημάτων μικρής παραγωγής.

Πηγή: Volkswagen

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.