Παππάς: Η απάτη της ΝΔ αποκαλύφθηκε νωρίς

Τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης καυτηριάζει ο Νίκος Παππάς με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων - ασπιρίνες που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook υπογραμμίζει πως η πανδημία του κορονοϊού συνάντησε την Ελλάδα σε ύφεση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε «ηθελημένη αδράνεια».

Προσθέτει δε πως η «απάτη της ΝΔ αποκαλύφθηκε νωρίς» και εν συνεχεία υπογραμμίζει πως «οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν πείθουν τους ανθρώπους της αγοράς».

«Δυστυχώς για τη ΝΔ, η αγορά και οι εργαζόμενοι δεν «καταναλώνουν» ηλιοβασιλέματα», σημειώνει.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την κατεδάφιση της ελληνικής οικονομίας καθώς και της όποιας ελπίδας για τη δημιουργία αναχώματος στην ύφεση, τα λουκέτα, την ανεργία», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση Παππά:

Ο κορωνοϊός συνάντησε την Ελλάδα σε ύφεση και τον κ. Μητσοτάκη σε ηθελημένη αδράνεια

Η απάτη της ΝΔ αποκαλύφθηκε νωρίς. Ο κορωνοϊός συνάντησε την Ελλάδα σε:

❗️Ύφεση για δύο συνεχόμενα τρίμηνα.

❗️ Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής για επτά μήνες.

❗️Μείωση της απασχόλησης για τέσσερις μήνες στη σειρά.

Οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν πείθουν τους ανθρώπους της αγοράς.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι βιώνουν ήδη τις συνέπειες της ηθελημένης αδράνειάς του.

▶️ Τα εργαλεία παροχής ρευστότητας δεν στηρίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Έχουν καταστεί εργαλείο δημόσιων σχέσεων στα χέρια των τραπεζών για την εξυπηρέτηση των καλών πελατών τους.

▶️ Στο ΤΕΠΙΧ ΙΙ έχουν ενταχθεί μόνο 12,7 χιλιάδες επιχειρήσεις και στην επιστρεπτέα προκαταβολή 53 χιλιάδες ως τώρα από το σύνολο των 750 χιλιάδων επιχειρήσεων της χώρας.

▶️ Ο τρίτος γύρος της επιστρεπτέας προκαταβολής αφενός μεταφέρει χρήματα από τους δύο πρώτους αποτυχημένους γύρους της, αφετέρου θα διοχετευτεί στα ίδια ταμεία. Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ασπάζεται την πρακτική των τραπεζών.

▶️ Οι πρόσκαιρες μειώσεις της προκαταβολής φόρου αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό και αφορούν πολύ λίγους.

▶️ Για τους δε εργαζόμενους δεν διαφαίνεται καμία προστασία. Η εργασιακή ζούγκλα που δημιούργησε η ΝΔ, διά του κ. Βρούτση, μαζί με τον ΣΕΒ συνεχίζεται.

Δυστυχώς για τη ΝΔ, η αγορά και οι εργαζόμενοι δεν «καταναλώνουν» ηλιοβασιλέματα.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την κατεδάφιση της ελληνικής οικονομίας καθώς και της όποιας ελπίδας για τη δημιουργία αναχώματος στην ύφεση, τα λουκέτα, την ανεργία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.