Παππάς: Τα ενσταντανέ «κανονικότητας» δεν φέρνουν την ανάπτυξη

Ο Νίκος Παππάς.

Ο τομεάρχης Οικονομίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολίασε τα έργα που εγκρίθηκαν στη Διυπουργική Στρατηγικών Επενδύσεων, υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξε το κόμμα του σε αυτό το πεδίο, το διάστημα που βρισκόταν στην κυβέρνηση.

«Τα έργα που εγκρίθηκαν στη σημερινή Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη συστηματική δουλειά που έγινε επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων», σημείωσε στη δήλωσή του ο Νίκος Παππας, συμπληρώνοντας πως: «το μόνο που πιστώνεται στη Ν.Δ. είναι το τυπικό «πράσινο φως» για την ένταξή τους στις Στρατηγικές Επενδύσεις, καθώς και -όπως συνηθίζει- η παραχώρηση «διευκολύνσεων» σε σχέδια που είχαν απορριφθεί επί ημερών μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις έξι στρατηγικές επενδύσεις και τον ρόλο που είχε διαδραματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Από τις έξι στρατηγικές επενδύσεις: Οι δύο εγκρίθηκαν, αφού τους παραχωρήθηκε το δικαίωμα πολεοδομικών παρεκκλίσεων, για τις οποίες είχαν απορριφθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο εγκρίθηκαν, αφού συμμορφώθηκαν στις παρατηρήσεις που τους είχαν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο εγκρίθηκαν, καθώς είχαν υποβληθεί μικρή περίοδο πριν από τις εκλογές του Ιουλίου», καταλήγοντας με την εξής διαπίστωση:

«Μερικά φωτογραφικά ενσταντανέ «κανονικότητας» με έξι υπουργούς σε αδιέξοδο ούτε την ανάπτυξη φέρνουν ούτε την έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής κρύβουν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.