Για δυσφήμιση του Μπάσκετ

Ποινή 5.400 ευρώ στον Γιαννακόπουλο

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 5.400 ευρώ για δηλώσεις που δυσφημούν το άθλημα. Επιπλέον ο Δ. Γιαννακόπουλος καλείται να προβεί σε ανάκληση των δηλώσεών του.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«1) Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο αυστηρή έγγραφη επίπληξη, πρόστιμο 5.400,00? και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτό της σχετικής πειθαρχικής απόφασης, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα τα οποία αναφέρονται στην από 16-6-2017 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ έγγραφη επίπληξη με δημοσίευση στον τύπο, για ενέργειες του Δ. Γιαννακόπουλου που δυσφημούν το άθλημα, για την ως άνω καταγγελία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.