Ο πίνακας του Bloomberg

Πώς η ΝΔ βοηθάει τους σορτάκηδες ή κάτι συμπτώσεις...

Στην ανακοίνωσή της για τη χθεσινή αναταραχή στις τράπεζες η ΝΔ δεν ξεχνά να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη ΔΕΗ και να την περιγράψει με τα πιο μελανά χρώματα.

Υπάρχει όμως μια περίεργη σύμπτωση. Η μετοχή της ΔΕΗ είναι μια από αυτές που έχει σορτάρει η Landsdown, το επιθετικό fund που ήταν εκ των επικεφαλής της επίθεσης κατά της μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου. Και μάλιστα από 30 Αυγούστου. Αλήθεια πόσες επιθέσεις έχει κάνει από τότε κατά της ΔΕΗ η Νέα Δημοκρατία;

Στον παρατιθέμενο πίνακα από το Bloomberg εμφανίζονται οι μεγαλύτερες short θέσεις στο ελληνικό Χρηματιστήριο και αποδεικνύεται του λόγου το αληθές για τη Landsdown, την Πειραιώς και τη ΔΕΗ.

Στη θέση 6, η «Public Power Corp» είναι η ΔΕΗ και στη θέση 7 με την ονομασία «FF Group», η Folli Follie

Ακολουθεί η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία με αφορμή το Ελληνικό Χρηματιστήριο. 

Υπογραμμίζεται η αναφορά στη ΔΕΗ. Αναφέρει συγκεκριμένα:«Στη ΔΕΗ η οποία αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης…» 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.