Εδοξάσθησαν κρυπτόμενοι, Κυριάκος-Σπυράκη

Σφυρίζουν κλέφτικα για τον Φρουζή

Το φίλα προσκείμενο στη ΝΔ ραδιόφωνο των παραπολιτικών, επέλεξε ο Μητσοτάκης για να (μην) εξηγήσει τη σχέση του με τον Φρουζή της Novartis.

Δια της υφισταμένης του, Μαρίας Σπυράκη ο πρόεδρος της ΝΔ… είπε: «Τα υπόγεια του Μαξίμου είναι συνηθισμένα στο να στέλνουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν θα μπούμε σε καμία λάσπη». 

Για το δημοσίευμα της εφημερίδας κουβέντα! 

Για το εάν γνωρίζει ο πολιτικός της προϊστάμενος τον κύριο Φρουζή, άκρα του τάφου σιωπή από τη Μαρία με τα κίτρινα.

 Το καλύτερο όμως το φύλαγε για το τέλος της «απολογίας» της, η λαλίστατη εκπρόσωπος του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια που έκανε για να δικαιολογήσει τη σχέση του Μητοστάκη με τον Φρουζή η Σπυράκη είπε το αμίμητο: «Άλλωστε από το ρεπορτάζ του Documento μαθαίνουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν τόσο 'κολλητός' με τον κ.Φρουζή που δεν ήξερε τη διεύθυνση του σπιτιού του». 

 Τι κάνεις Μαρία, κουκιά σπέρνω!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.