Στα 6.000.000 οχήματα από το Sevel έφτασε η Fiat

Μια ιδιαιτέρως σημαντική στιγμή έλαβε χώρα στο εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sangro, καθώς η μονάδα παραγωγής ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια οχήματα.

Στο εργοστάσιο της Fiat Professional κατασκευάζονται επαγγελματικά οχήματα και αυτό που αποτέλεσε το υπό αριθμόν 6.000.000 που εξήλθε της γραμμής παραγωγής της μονάδας, ήταν ένα Fiat Ducato CNG. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με φυσικό αέριο, κάτι που το κάνει οικονομικό, ενώ αναφορικά με την πρακτικότητά του, προσφέρει μεγάλους χώρους φόρτωσης, που μπορούν να διαμορφωθούν αναλόγως.

Το εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sagno, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1981. Τότε, εργάζονταν εκεί 600 υπάλληλοι, με ημερήσια παραγωγή 70 οχημάτων. Σήμερα, περίπου 1.200 κατασκευάζονται ημερησίως, με τους εργαζόμενους να είναι 6.400.

Παράλληλα, η μονάδα φιλοξενεί και μια ακαδημία, η οποία εκπαιδεύεται συνεχώς από τους υπεύθυνους -προκειμένου όλα τα προϊόντα να αναβαθμίζονται - αλλά και να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες εργασίας.

Πηγή: Fiat

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.