Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών το αντίγραφο της συνομιλίας Παππά - Μιωνή

Στoν προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ευάγγελο Ιωαννίδη διαβιβάστηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής αντίγραφο της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή.

Ο κ. Ιωαννίδης θα αποφασίσει εάν και σε ποια κατεύθυνση θα διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα τόσο για την ίδια την μαγνητοφώνηση της ιδιωτικής συνομιλίας, και πώς αυτή πραγματοποιήθηκε, όσο και για το περιεχόμενο της.

Εκτός από το επίμαχο usb, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής διαβίβασε στον εισαγγελέα, το σχετικό συνοδευτικό έγγραφο του κ. Μιωνή, τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης της, τα πρακτικά με την κατάθεση στην επιτροπή του τέως υπουργού, Νίκου Παππά καθώς και την χθεσινή κατάθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του Νίκου Παππά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.