Τα «μαζεύουν» Μπακογιάννη και Μπογδάνος για Βλαζάκη: Υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Δείτε επίσης: Βλαζάκη: Διαψεύδω Μπακογιάννη, Μπογδάνο ότι κάλεσα την ΕΛΑΣ για το «Τζόκερ»

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις τους στα Social Media προσπάθησαν να... εξηγήσουν πως έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης.

Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη λυπάται για το σχόλιο της και πρόσθεσε πως έπεσε θύμα παραπληροφόρησης «ανεύθυνων πηγών».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker.

Όπως αποδεικνύεται,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών».

Η... επανόρθωση Μπογδάνου

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «λυπάται» και «απολογείται» στην κ. Βλαζάκη ως εξής:

«Η ... είναι προϊσταμένη των δύο κυριών της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Καταλληλότητας -την οποία ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε «σκοταδισμό» παρ´ότι επί πέντε έτη τη διατήρησε- και οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία. Οι ταυτότητες των δύο υπογράφονται από την κα Βλαζάκη και με βάση αυτό το γεγονός η πηγή που επικαλεστήκαμε η κα Μπακογιάννη και εγώ προφανώς έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση ως προς τη δική της εμπλοκή στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτό λυπάμαι, απολογούμαι στην κα Βλαζάκη, έχω ήδη προβεί σε τηλεοπτική επανόρθωση και παραμένω στη διάθεσή της. Mea Culpa.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν κάνω πίσω όταν έχω δίκιο, έχω μάθει να το παραδέχομαι, όταν σφάλλω».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.