Τρεις τροπολογίες από την «Ομπρέλα» απέρριψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θέλουν «μετασχηματισμό» του κόμματος, δεν θέλουν ηλεκτρονική ψήφο, επιμένουν στη ριζοσπαστική αριστερά

Με τρεις τροπολογίες – προσθήκες στο κείμενο συμπερασμάτων του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στίγμα των προθέσεών της η νεοσυσταθείσα «Ομπρέλα». 

Η πρώτη αφορά στην αλλαγή του όρου «μετασχηματισμός» του κόμματος και στην αντικατάστασή του από τον όρο «ανασυγκρότηση». 

Η δεύτερη αφορά στην αποδοχή της επιστολικής και ηλεκτρονικής ψήφους για τις εκλογές στις Νομαρχιακές την οποία ζητούν να γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (δεν διευκρινίζεται αν η πανδημία ανήκει ή δεν ανήκει σε αυτές) και τέλος η τρίτη να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documento ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας απέρριψε και τις τρεις τροπολογίες και το Κείμενο Συμπερασμάτων θα εγκριθεί ως έχει. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι προ της συνεδρίασης του Πολιτικού Κέντρου οι πάντες στο κόμμα είχαν ενημερωθεί από τον γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλο, προκειμένου να στείλουν προσθήκες για το κείμενο ωστόσο η νεοσυσταθείσα «Ομπρέλα» προτίμησε να κατεβάσει δικό της κείμενο ιδεών.     

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.