Υπόθεση Μπεκατώρου: Νέες παραιτήσεις στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Aποψιλώνεται, με νέες παραιτήσεις, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από υψηλά ιστάμενο σύμβουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Χριστόπουλος έγινε το δεύτερο μέλος που δήλωσε ότι αναστέλλει τη δραστηριότητά του για λόγους ευθιξίας, μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο Χριστόπουλος προέρχεται από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου.

Μαθεύτηκε επίσης ότι διαχώρισε τη θέση του και σταμάτησε τη συνεργασία με την ΕΟΙ ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης, αφήνοντας κενό σε πόστο κομβικής σημασίας λόγω των εξελίξεων.

Εξυπακούεται ότι εκτός Δ.Σ. τίθεται και ο «κατηγορούμενος» Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι στο εξής δεν θα εκπροσωπεί την Ιστιοπλοΐα στην ολομέλεια.

Οι αρχαιρεσίες σε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες προγραμματίζονται για το επόμενο τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.